Header image

Slujba de sfințire a Centrului Municipal de Reabilitare Medicală din cadrul Spitalului clinic „Sfântul Arhanghel Mihail”

12:10, sâmbătă, 23 noiembrie, 2019 | Cuvinte-cheie: , ,

Pacienții care au suferit diverse traume ale mâinilor și picioarelor sau accidente vasculare cerebrale, vor putea beneficia de servicii de reabilitare în condiții moderne. Și asta, datorită Centrului Municipal de Reabilitare Medicală din cadrul Spitalului clinic „Sfântul Arhanghel Mihail”, care a fost deschis astăzi la Chișinău, fiind dotat cu echipamente moderne.

Pentru țara noastră este o premieră, deoarece este singura instituție de stat care oferă o gamă largă de servicii de reabilitare, precum: acupunctură, hidroterapie, kinetoterapie și multe altele, toate sub același acoperiș.

Slujba de sfințire a Centrului a fost oficiată de Pr. Marin Cij, Președintele Sectorului Sinodal „Activitate Spirituală în Instituțiile Medicale” din cadrul Mitropoliei Moldovei și paroh al Bisericii în construcție cu hramul Sfântul Arhanghel Mihail de pe teritoriul acestei instituții medicale, dar și de câțiva preoți slujitori în spitalele din municipiu.

La finalul slujbei, în numele efectivului medical, Directorul Spitalului clinic „Sfântul Arhanghel Mihail”, Dl Mihai Ciobanu, a adresat alese mulțumiri slujitorilor Bisericii pentru prezența lor folositoare, dar și pentru activitatea misionară deosebită pe care o realizează în spațiul instituțiilor medicale din țară.

După slujba de sfințire, preoții în prezența personalului medical au oficiat un Tedeum în fața Bisericii în construcție cu hramul Sfântul Arhanghel Mihail.

Sectorul Sinodal Activitate Spirituală în Instituțiile Medicale, www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com