Slujbă praznicală de Bunavestire la Catedrala Mitropolitană - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Slujbă praznicală de Bunavestire la Catedrala Mitropolitană

14:24, luni, 7 aprilie, 2014 | Cuvinte-cheie: , , , , , ,

Cu binecuvântarea Înalt Prea Sfințitului Mitropolit Vladimir, Prea Sfințitul Anatolie, Episcop de Cahul și Comrat, a oficiat la Catedrala „Nașterea Domnului” din capitală Sfânta și Dumnezeiasca Liturghie dedicată mărețului praznic al Buneivestiri.

În această zi, în care este celebrat un eveniment emblematic pentru creștinătate, credincioșii, cu mic, cu mare, au venit într-un număr foarte mare la biserică pentru a participa la serviciul divin, pentru a da astfel slava cuvenită lui Dumnezeu care a binevoit să vestească Preacuratei Fecioare Maria, prin Arhanghelul Său, că ea va naște cu neprihănire pe Mântuitorul neamului omenesc.

Astfel enoriașii, dimpreună cu Arhiereul și slujitorii s-au rugat în dragoste creștinească și bună înțelegere pentru ca Domnul să-i binecuvânteze, să-i ajute și să-i îndrume, pentru a primi cu inimă deschisă bucuria duhovnicească a acestei zile.

Fiind îndemnați să petreacă și în continuare Sfântul și Marele Post în rugăciune și curăție, credincioșii au primit binecuvântările și cuvintele de întărire spirituală ale Prea Sfinției Sale, mergând după asta la casele lor cu rugăciunea în inimă și în cuget.

sursa mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com