Header image

Știri din DIASPORA. În Italia vor fi aduse spre închinare icoana şi părticele din moaştele Sfintei Matrona din Moscova

21:40, marți, 22 martie, 2016 | Cuvinte-cheie: , , ,

Din Mila și cu Ajutorul Bunului Dumnezeu, dar și în urma mai multor cereri a creștinilor din diferite parohii ortodoxe din Italia, a fost obținută Binecuvântarea PS Antonie, Episcop de Bogorodsk, vicar Patriarhal și administratorul parohiilor Patriarhiei Moscovei în Italia, în vederea aducerii din Rusia, spre închinarea dreptmăritorilor creştini – Icoana şi părticele din moaştele Sfintei Fericite Matrona din Moscova.

Duminică, 3 aprilie, sfinţeniile vor fi întâmpinate de către Prot. Veniamin Onu și Prot. Alexei Loghin, dimpreună cu credincioșii din parohia ortodoxă cu hramul „Sf. Ierarh Nicolae” din or. Vicenza.

Icoana şi părticele din moaştele Sfintei Fericite Matrona din Moscova vor fi expuse spre închinare în bisericile ortodoxe din următoarele orașe:

or. Vicenza – 3 aprilie

or. Reggio Emilia – 10 aprilie

or. Imola – 16 Aprilie,

or. Parma – 17 Aprilie,

or. Fidenza – 24 aprile,

or. Vicenza – 25 aprilie

Aşteptăm toţi credincioşii pentru a da împreună cinstirea cuvenită acestei bineplăcute Sfinte a lui Dumnezeu.

Pentru mai multe detalii referitor la programul aflării Sfințeniilor pe teritoriul Italiei, vă rugăm să contactați persoanele responsabile la nr. de telefon: 3293786451

Preoții și credincioșii care doresc sa solicite prezența Icoanei și a Sfintelor Moaște a Fericitei Matrona în parohiile lor sunt rugați să contacteze la numărul de telefon afișat mai sus.

Aducerea și organizarea programului pentru perioada aflării Sfințeniei în Italia a fost încredințată de către Episcopul locului PS Antonie, Protoiereului mitrofor Veniamin Onu, care are o experiență bogată în organizarea unor astfel de evenimente religioase.

Bucură-te, Cuvioasă maică Matrona, caldă rugătoare lui Dumnezeu pentru noi!

Sursa: http://ortodox.it/

Sf

Contact Form Powered By : XYZScripts.com