Toleranţă, relaţie şi dragoste – componente formatoare a Familiei - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Toleranţă, relaţie şi dragoste – componente formatoare a Familiei

7:47, marți, 30 mai, 2017 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

Săptămâna trecută, Direcţia pentru Protecţia Copilului a sectorului Ciocana, a desfăşurat o conferinţă la Centrul Comunitar pentru Copii şi Tineret “Convorbitorul” cu prilejul Zilei Internaţionale a Familiei.

În cadrul conferinţei s-au abordat teme cu privire la valorile familiare şi la modul în care creştem şi educăm  copiii, întrucît  genericul conferinţei a fost “Relaţiile armonioase crează familii sănătoase ”. Deasemenea s-a discutat despre rolul comunicării eficiente dintre părinţi-copii, acesta fiind un factor fundamental în educaţie.  

Cu un cuvînt de învăţătură a venit şi părintele Serghei de la biserica “Sfîntul Prooroc Ilie”, care a vorbit despre toleranţă, relaţie şi dragoste – componente formatoare a Familiei.  Pe parcurs au fost discursuri ţinute de Sergiu Plotnic- psiholog DPDC, Olga Zaharia – manager SAPP şi Tatiana Bursuc – preşedintele Centrului de Sănătate Prietenos Tinerilor.

La final, participanţii au avut parte de Felicitări pe note musicale din partea  Ansamblului Muzical din cadrul Centrului Comunitar pentru Copii şi Tineret “Convorbitorul”.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com