Confruntarea din Ucraina: Opriţi-vă! Încetaţi imediat violențele și reveniţi la dialog! - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Confruntarea din Ucraina: Opriţi-vă! Încetaţi imediat violențele și reveniţi la dialog!

10:38, miercuri, 19 februarie, 2014 | Cuvinte-cheie: , , , ,

Îndemnăm părțile implicate un conflict: Iubiți frați și surori! Nu destrămaţi Ucraina!

În legătură cu ciocnirile sângeroase de la Kiev mitropolitul Antonie de Borispol (administrator al afacerilor BO Ucrainene) a cerut părţile implicate imediat să se oprească.

De la începutul crizei politice și de-a lungul întregii perioade de confruntare Biserica Ortodoxă Ucrainenă a cerut în mod repetat să se pună capăt violențelor și să se revină la rezolvarea pașnică a conflictului. Din păcate, vocea Bisericii nu a fost auzită.

La 18 februarie pe străzile Kievului au reînceput confruntări violente, s-a vărsat sânge, au murit oameni. Şi în aceste momente auzim noi rapoarte despre noi confruntări de pe Maidanul Independentei.

În acest moment dificil , Biserica din nou condamnă, vărsarea de sânge și îndemnă : opriţi-vă! Încetaţi imediat violențele și reveniţi la dialog!

Țara noastră balansează deja a treia lună la un pas de o catastrofă națională.  Acum absolut toţi, şi autoritățile și opoziția, și fiecare dintre noi trebuie să -și asume responsabilitatea în fața lui Dumnezeu pentru acțiunile sale . Amenințarea cu un război civil și un colaps economic în Ucraina devine, din păcate, tot mai reală.

Îndemnăm părțile implicate un conflict: Iubiți frați și surori! Nu destrămaţi Ucraina!

Apelăm la toți credincioșii : să ne rugăm și să-L implorăm pe Domnul să ne lumineze și a arătat drumul spre reconciliere .

traducere pentru ortodox.md

sursa pravmir.ru

 

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com