New York: 250.000 dolari amendă pentru discriminarea „transgenderilor” - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

New York: 250.000 dolari amendă pentru discriminarea „transgenderilor”

14:22, luni, 11 ianuarie, 2016 | Cuvinte-cheie: , , ,

Noi reglementări din orașul New York – administrația locală, condusă de primarul de Stânga (Democrat) Bill de Blasio, a anunțat sancțiuni ruinătoare (inclusiv amenzi de la 125.000 la 250.000 USD) pentru cei vinovați de discriminarea „transgenderilor”. Printre comportamentele sancționate se numără refuzul de a te adresa unei persoane cu apelativul preferat de aceasta. Spre exemplu, să îi spui unei femei „doamnă” când ea vrea să i se spună „domnule” este o ofensă oribilă, azi, la New York! De asemenea, constituie discriminare să te aștepți ca un angajat bărbat să vină la serviciu îmbrăcat în haine bărbătești (nu în rochie!) și să folosească toaleta bărbaților.

Aceste reglementări de-a dreptul orwelliene au, evident, rolul de a pulveriza orice opoziție la avansul agendei gender. Cui îi arde să încalce „poruncile” lui de Blasio va păți la fel ca Melissa și Aaron Klein, doi cofetari creștini din Oregon falimentați cu amenzi după ce au refuzat să servească la o „nuntă” de lesbiene.

Și încă un aspect, interesant de abordat din perspectivă juridică (noi am făcut-o adesea): aceste reglementări sunt bazate pe conceptul, tot mai agresiv promovat, al drepturilor speciale ale minorităților, depturi care sunt inaccesibile majorității. Așadar, nu drepturile omului, ci drepturile homosexualilor.

sursa culturavietii.ro

1376501299_trans

Contact Form Powered By : XYZScripts.com