Header image

Mihaela Rădulescu, amendată de CNCD pentru că a spus că homosexualitatea e anormală

15:29, miercuri, 14 octombrie, 2015 | Cuvinte-cheie: ,

In aprilie 2015, Mihaela Radulescu a scris pe blogul personal un text prin care vorbea nu foarte deschis despre homosexuali si cum priveste ea aceasta categorie de oameni.

Ei bine, iata ca astfel de pareri nu au ramas nepedepsite, asa ca vedeta a fost amendata de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD).

„Sunteti oameni anormali, oricat va deranjeaza ca va numim asa – dar, daca va asumati «diferenta», faceti-o cu eleganta, discretie, convingere, nu neaparat dand iama in dulapul femeilor si in fardurile lor. Nu ne agresati vizual copiii pe strada, caci noi nu avem cui ne plange, fiind o majoritate obligata sa respecte drepturile unei minoritati, ci respectati si voi drepturile copiiilor nostri de a creste normal si de a alege…drept”, nota Mihaela la acea data.

Ea a fost inspirata de un text la fel de homofob scris de iubitul ei, sportivul Felix Baumgartner, iar reactiile in presa romaneasca nu au incetat sa apara.

Andreea Raicu i-a adresat Mihaelei o scrisoare deschisa, asociatia ACCEPT a facut la fel, actorul Mihai Bendeac i-a declarat ca „Patriarhul Daniel te-ar primi cu bratele deschise”, iar PRO TV-ul a obligat-o sa-si ceara scuze public.

Raduleasca si-a motivat textul cam asa: „Aici a vorbit mama de baiat din mine, care are si ea, ca si orice minoritate din lumea asta, dreptul la opinie si la libera exprimare. Numai ca, in momentul in care faci «greseala» asta publica, toti cei vizati te vor ataca ca hienele si iti vor demonstra ca …ai dreptate – ei au tot felul de drepturi ciudate, ei vor respect si toleranta, dar sa nu faci greseala sa-i ataci, ca devin intoleranti, iritati si …victime. Iar noi, cei care am vrea sa crestem si ceva nepoti si sa ne facem coc la nunta banala dintre baiatul nostru si o …femeie, n-avem dreptul de a spune ce gandim.”

CNCD a decis ca Mihaela Radulescu, fiind o vedetă TV, care este mereu in atentia publica, a creat prin declaratiile sale „un cadru intimidant, ostil, degradant si ofensator la adresa persoanelor homosexual”, iar asta nu poate decat sa ne bucure.

sursa metropotam.ro

Mihaela___02_8ae52d471a

Contact Form Powered By : XYZScripts.com