Header image

Acțiune caritabilă la Cricova – peste 100 de elevi au primit în dar seturi cu rechizite școlare

19:52, duminică, 1 septembrie, 2019 | Cuvinte-cheie: , ,

Comunitatea parohială cu hramul în cinstea Sfântului Ierarh Nicolae din orașul Cricova a distribuit rechizite școlare pentru peste 100 de elevi din localitate.

În duminica zilei de 1 septembrie, la  Biserica Sf. Irh. Nicolae din Cricova, s-a desfășurat încă o acțiune caritabilă care a avut în vedere pregătirea elevilor pentru începutul noului an școlar 2019-2020.

„Astfel, după săvârșirea Sfintei Liturghii au fost dăruite pentru peste 100 de elevi din localitate, seturi cu rechizite școlare: caiete și alte lucruri folositoare pentru orele școlare: creioane colorate, pixuri, rigle, penare ș.a.

Pentru acest eveniment caritabil și cultural în același timp au fost pregătite peste 100 de seturi școlare care sperăm să fie un îndemn și sprijin pentru elevi în noul an școlar care se apropie”, a declarat părintele protoiereu Nicolae Andrieș, paroh al bisericii Sf. Ierarh Nicolae din Cricova.

Acţiunea social filantropică s-a desfăşurat cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Mitropolit Vladimir al Chișinăului și al întregii Moldove.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com