Fericit cel care caută la sărac şi la sărman; în ziua cea rea îl va izbăvi pe el Domnul. (Psalmul 40,1) | Daruri pentru o familie defavorizată din raionul Rîșcani - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Fericit cel care caută la sărac şi la sărman; în ziua cea rea îl va izbăvi pe el Domnul. (Psalmul 40,1) | Daruri pentru o familie defavorizată din raionul Rîșcani

9:24, joi, 7 martie, 2019 | Cuvinte-cheie: , ,

Fericit cel care caută la sărac şi la sărman; în ziua cea rea îl va izbăvi pe el Domnul. (Psalmul 40,1)

În urma binecuvântării Întâistătătorului Bisericii Ortodoxe din Moldova, ÎPS Părinte Mitropolit Vladimir, de mai mulți ani se desfășoară o conlucrare rodnică între Asociația de Voluntariat Vatra Moldovei Vicenza și protopopiatele din țara noastră.

De această dată prin intermediul Asociației de Voluntariat Vatra Moldovei Vicenza coordonată de Prot. mitr. Veniamin Onu, preot-misionar și slujitor la Biserica Ortodoxă din Vicenza, Italia, în protopopiatul Rîșcani au fost trimise ajutoare umanitare pentru mai multe familii social-vulnerabile.

Săptămâna aceasta, protopopul circumscripției Rîșcani, Prot. mitr. Sveatoslav Ungureanu a distribuit mai multe colete cu ajutoare (îmbrăcăminte, hăinuțe pentru copii și alimente de primă necesitate) la o familie cu mai mulți copii, dintre care cel mai mare a împlinit 19 ani și este orb.

“Nu putem fi indeferenți de astfel de cazuri, care sunt ca o rană deschisă pe trupul societății noastre”, a mărturisit protopopul de Rîșcani,  părintele Sveatoslav.

“Este o bucurie imensă, nu mă pot opri din plâns. Când îi văd pe copii bucuroși, nu îmi mai trebuie nimic. Nu m-am așteptat la un asemenea ajutor. Mulțumim Bisericii pentru acest ajutor. Părintele care a venit la noi ne-a adus mare bucurie”, a spus mama copiilor.

Protopopiatul Rîșcani, www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com