Ajutați de modelul Sfintei Maria Magdalena să imităm marile ei virtuți - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Ajutați de modelul Sfintei Maria Magdalena să imităm marile ei virtuți

Întâlnirea noastră și călătoria noastră împreună cu Hristos cel Înviat cu siguranță ne va conduce la o viață nouă în Hristos cel Înviat, la izbăvire și la îndumnezeire. Astfel, iubiți cititori, ajutați de modelul Sfintei Maria Magdalena, ar trebui să imităm marile ei virtuți.

Să ne cercetăm pe noi înșine dacă în mod real Îl căutăm pe Domnul și până la ce punct Îl dorim pe Mântuitorul și Izbăvitorul nostru. Întâlnirea noastră și călătoria noastră împreună cu Hristos cel Înviat cu siguranță ne va conduce la o viață nouă în Hristos cel Înviat, la izbăvire și la îndumnezeire. Astfel, iubiți cititori, ajutați de modelul Sfintei Maria Magdalena, ar trebui să imităm marile ei virtuți, luând putere și de la închinarea la sfintele ei moaște care sunt izvor de har și binecuvântare.

Ieromonahul Theologos SimonopetritulSfânta Maria Magdalena – Sfântul odor al Mănăstirii Simonos Petras, traducere de Laura Enache, Editura Doxologia 2015, pp. 137-138

Contact Form Powered By : XYZScripts.com