ANUNȚ! Direcția Mitropolitană va găzdui Training-ul pro viață „Cunoaște, iubește, acționează – împreună pentru viață!” - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

ANUNȚ! Direcția Mitropolitană va găzdui Training-ul pro viață „Cunoaște, iubește, acționează – împreună pentru viață!”

19:45, marți, 27 februarie, 2018 | Cuvinte-cheie: , , ,

Cu binecuvântarea Mitropolitului Vladimir, miercuri, 28 februarie 2018, ora 14.00, la Reședința Mitropolitană din Chișinău va fi organizat trainingul pentru viață „Cunoaște, iubește, acționează, împreună pentru viață!”, susținut de către Alexandra Nadane, președintele Asociației Studenți pentru Viață din București.

Scopul general al trainingului este dezvoltarea culturii pentru viață, prin creșterea nivelului de informare în societate în ceea ce privește problematica pentru viață și prin dezvoltarea de mișcări pro-viață în comunitățile locale.

Alexandra Nadane va prezenta numeroase aspecte referitoare la creșterea gradului de informare pe temele: criza de sarcină, alternative la avort, sindromul post-avort, sprijinirea femeilor care au trecut prin criza de sarcină, indiferent dacă au păstrat copilul sau au făcut avort, istoria avortului în lume și în România, istoria mișcării pentru viață din lume și din România.

Obiectivele concrete sunt:

– stimularea activităților pro-viață în comunitatea locală;
– identificarea persoanelor care pot fi liderii unor grupe de participanți la Marșul pentru viață 2018 „O lume pentru viață” din 24 martie 2018 și a persoanelor care doresc să organizeze activități în Luna pentru viață 1 – 31 martie 2018.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com