Biserica continua să fie alături de tânăra mămică Inna Buruian în lupta cu cancerul - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Biserica continua să fie alături de tânăra mămică Inna Buruian în lupta cu cancerul

18:33, marți, 3 decembrie, 2019 | Cuvinte-cheie: , ,

Zeci de creștini au răspuns până în prezent apelului Bisericii de a fi alături de tânăra mămică Inna Buruian, care suferă de cancer. Astfel, cu binecuvântarea ÎPS Mitropolit Vladimir, a fost adunată suma de aproximativ 14.000 de lei.

Astăzi, Inna a primit în dar o cămașă sfințită în apele râului Iordan, oferită de un creștin din Israel, precum și literatură duhovnicească și cărți de rugăciuni.

Inna Buruian este o tânără mămică în vârstă de 35 de ani. Încă de la 14 ani a fost diagnosticată cu invaliditate de gradul II, urmând numeroase tratamente de-a lungul timpului. În ciuda acestor crunte și grele încercări, ea a dat dovadă de multă putere și curaj, născând mai târziu și o fetiță, Ariadna, care la moment are vârsta de 9 ani, și pe care din păcate, cu puțin timp după naștere a rămas să o crească de una singură, fiindcă tatăl le-a părăsit.

În urmă cu câteva luni Inna a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și ficat. A urmat mai multe ședințe în vederea tratării bolii, la care medicii au intervenit spunând că totul este în regulă și că poate merge acasă, urmând să țină legătura în cazul în care se vor produce unele schimbări.

După o scurtă perioadă, totul s-a schimbat spre rău, când brusc a început să aibă dureri, urmate chiar de căderea din picioare. După o nouă consultație cu medicii, i s-a recomandat efectuarea în cel mai scurt timp posibil a unei operații pentru îndepărtarea tumorii care s-a extins către cap, de la plămâni și ficat.

Suma este prea mare pentru familie și rude, întrucât pentru operații și tratamentul ulterior este nevoie de încă 30.000 euro. Întreg tratamentul v-a fi făcut în Turcia și Italia, iar lipsa unei asigurări de sănătate face ca întreaga procedură să fie și mai costisitoare.

Să fim o sursă de iubire și bunătate pentru această tânără mămică, contribuind la salvarea vieții ei, astfel încât fetița ei să nu rămână și fără mamă.

„Mare ești, Doamne, și minunate sunt lucrările Tale și niciun cuvânt nu este de ajuns spre lauda minunilor Tale!”.

Telefon de contact: +373 67156612 Ion Buruian (tatăl fetei)

 

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate, www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com