ÎPS Mitropolit Vladimir îndeamnă la ajutorarea tinerei Familii Guțu din or. Florești - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

ÎPS Mitropolit Vladimir îndeamnă la ajutorarea tinerei Familii Guțu din or. Florești

11:10, joi, 16 ianuarie, 2020 | Cuvinte-cheie: , ,

ÎPS Mitropolit Vladimir îndeamnă să fim generoși și să manifestăm dragostea și susținerea noastră față de tânăra familie Guțu din or. Florești, care trece printr-o grea încercare. Capul familiei, Veaceslav Guțu, în vârstă de 40 de ani, în urma unei întâmplări nefaste a rămas țintuit la pat. Acum, acesta are nevoie urgent de o operație la spate, în Rusia. Costul operației, cu tot cu transport, se ridică la aproximativ 10.000 de euro.

Încercarea a dat peste Veaceslav la începutul lunii octombrie. Fiind într-o deplasare de serviciu, în Belarus, a amețit și a căzut de la etajul trei al unui hotel. În consecință, s-a ales cu ambele mâini rupte, coloana vertebrală și gâtul fracturat și multe intervenții chirurgicale.

În Belarus a fost supus unei intervenții. De acolo a fost transportat cu o ambulanță la Institutul de Medicină Urgentă din Chișinău, iar în prezent se află la Spitalul Raional din or. Florești, asistat de soția Ana, care stă zi și noapte lângă patul soțului.

Suma este una peste puterile familiei Guțu, întrucât, acum și necesitățile zilnice cu greu le acoperă. Pe lângă aceste necazuri, soții Guțu mai au trei copii pe care trebuie să îi întrețină.

Singura șansă ca Veaceslav să fie operat la coloana vertebrală, ar fi ajutorul oamenilor cu suflet mare.

Cei care doriți să îi dați o mână de ajutor lui Veaceslav, puteți lua legătura cu soția acestuia, la numărul de telefon: 068547229 (Ana).  Numărul cardului bancar: 5574840267230609.

 

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate, www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com