Biserica este mereu alături de bolnavii de cancer: Să ajutăm o tânără mămică care suferă de cancer! - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Biserica este mereu alături de bolnavii de cancer: Să ajutăm o tânără mămică care suferă de cancer!

14:49, miercuri, 23 octombrie, 2019 | Cuvinte-cheie: , , ,

Inna Buruian este o tânără mămică în vârstă de 35 de ani, care are mare nevoie de ajutorul nostru pentru a merge mai departe. Încă de la 14 ani a fost diagnosticată cu invaliditate de gradul II, urmând numeroase tratamente de-a lungul timpului. În ciuda acestor crunte și grele încercări, ea a dat dovadă de multă putere și curaj, născând mai târziu și o fetiță, Ariadna, care la moment are vârsta de 9 ani, și pe care din păcate, cu puțin timp după naștere a rămas să o crească de una singură, fiindcă tatăl le-a părăsit.

În urmă cu câteva luni Inna a fost diagnosticată cu cancer la plămâni și ficat. A urmat mai multe ședințe în vederea tratării bolii, la care medicii au intervenit spunând că totul este în regulă și că poate merge acasă, urmând să țină legătura în cazul în care se vor produce unele schimbări.

După o scurtă perioadă, totul s-a schimbat spre rău, când brusc a început să aibă dureri, urmate chiar de căderea din picioare. După o nouă consultație cu medicii, i s-a recomandat efectuarea în cel mai scurt timp posibil a unei operații pentru îndepărtarea tumorii care s-a extins către cap, de la plămâni și ficat.

Suma este prea mare pentru familie și rude, întrucât pentru operație și tratamentul ulterior este nevoie de 70.000 euro, dintre care s-au adunat doar o mică parte. Întreg tratamentul v-a fi făcut în Italia, iar lipsa unei asigurări de sănătate face ca întreaga procedură să fie și mai costisitoare.

Să fim o sursă de iubire și bunătate pentru această tânără mămică, contribuind la salvarea vieții ei, astfel încât fetița ei să nu rămână și fără mamă. „Mare ești, Doamne, și minunate sunt lucrările Tale și niciun cuvânt nu este de ajuns spre lauda minunilor Tale!”.

Telefon de contact: +373 67156612 Ion Buruian (tatăl fetei)

Sectorul Sinodal Activitate Socială și Caritate, www.mitropolia.md

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com