Header image

„Dăruind, vei dobândi!”

13:56, sâmbătă, 27 februarie, 2016 | Cuvinte-cheie: , , ,

„Cel ce iubește puțin, dă puțin; cel ce iubește mai mult, dă mai mult. Iar cel ce iubește foarte mult, ce are vrednic de dat? Se dă pe sine însuși”. (Părintele Porfirie)

Dragi creștini,

În aceste zile, familia D-nei Vintila Ecaterina, domiciliată în Chișinău, strada Cahul 8/2-49, se află într-o situaţie foarte dificilă şi are nevoie de sprijinul nostru. Băiatul ei de 14 ani Vintila Maxim, pe data de 19 februarie 2016 a fost diagnosticat cu Leucemie acută, varianta mieloblastică M6. La moment Maxim este internat la Spitalul Oncologic din Chişinău, Secţia Hematologie pentru copii. Din păcate, în Moldova acest tip de boală nu se tratează. Familia a apelat la clinici din străinătate. La moment au primit răspuns de la clinici din Moscova şi Israel, care dau copilului mari şanse de vindecare, însă tratamentul şi spitalizarea sunt foarte costisitoare, în jur de 70 000 dolari. Familia are nevoie de sprijinul oamenilor de bună-credință pentru colectarea acestei sume de bani.

Haideţi să fim solidari si să o sprijinim pe Ecaterina şi Maxim! Căci ajutându-i pe cei aflați în suferință ne arătăm urmași vrednici ai Mântuitorului Hristos, Care a spus: „Poruncă nouă vă dau: Să vă iubiţi unii pe alţii! Aşa cum v’am iubit Eu pe voi, aşa şi voi să vă iubiţi unii pe alţii. Întru aceasta vor cunoaşte toţi că sunteţi ucenicii Mei, de veţi avea iubire unii pentru alţii“ (Ioan 13, 34-35).

Fericiți cei milostivi, că aceia se vor milui!

Telefon de contact: Ecaterina +373 79764976

a consemnat Sergiu Crudu

Contact Form Powered By : XYZScripts.com