Header image

Echipa de fotbal a Mitropoliei Moldovei a participat la Turneul Internațional de Fotbal între veterani „Brest Football Cup”

6:00, sâmbătă, 7 septembrie, 2019 | Cuvinte-cheie: ,

Cu binecuvântarea ÎPS Vladimir, Mitropolit al Chișinăului și al întregii Moldove, în perioada 30-31 august 2019, echipa de fotbal a Mitropoliei Moldovei a participat la Turneul Internațional de Fotbal între veterani „Brest Football Cup”, ce a avut loc în orașul Brest, Republica Belarus.

La această prestigioasă competiție au participat 9 echipe de veterani ai fotbalului: 3 din Belarus, 3 Ucraina, 1 Polonia,  1 Estonia și echipa noastră de veterani.

Căpitanul echipei mitropolitane părintele Serafim Munteanu, împreună cu șeful stafului tehnic Dl Igor Termican au oferit mai multe detalii despre participarea jucătorilor noștri la această competiție.

Astfel, din 8 meciuri, echipa de fotbal a Mitropoliei Moldovei a câștigat 5 meciuri, a făcut 2 egaluri și a suferit doar o singură înfrângere în fața câștigătorilor competiției – echipa Dinamo Brest (Belarus), ocupând locul 3 în clasamentul final.

Cel mai bun portar al Turneului a fost desemnat portarul echipei mitropolitane – părintele Dimitrie.

Aducem sincere mulțumiri și recunoștință echipei Mitropoliei Moldovei și organizatorilor care au asigurat buna organizare și desfășurare a acestui eveniment sportiv de talie internațională.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, www.mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com