Header image

Mitropolitul Vladimir a binecuvântat prima ediţie a Turneului internaţional ortodox la fotbal “Cupa Sf. Binecredincios Cneaz Vladimir”

11:43, duminică, 17 septembrie, 2017 | Cuvinte-cheie: ,

În zilele de 16 şi 17 septembrie ţara noastră găzduieşte prima ediţie a Turneului internaţional ortodox la fotbal “Cupa Sf. Binecredincios Cneaz Vladimir”.

La ceremonia de deschidere a competiţiei care a avut loc pe stadionul orăşenesc din Cricova au participat Înaltpreasfinţitul Vladimir, Mitropolitul Chişinăului şi Întregii Moldove, Ruslan Flocea, Secretar General al Aparatului Preşedintelui R. Moldova, Prot. mitr. Serafim Munteanu, Parohul bisericii „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil” din s. Nimoreni, r. Ialoveni, Ruslan Berzoi, Vicepreşedinte FMF, Ana Plămădeală, Ecaterina Mînzu, Consilieri locali.

ÎPS Mitropolit Vladimir a binecuvântat prima ediţie a Turneului internaţional ortodox la fotbal “Cupa Sf. Binecredincios Cneaz Vladimir”, după care a rostit un cuvânt de salut participanților la turneu.

În prima semifinală, echipa eparhială de fotbal din oraşul Moscova, Rusia, a trecut cu scorul de 6-2 de echipa eparhială din oraşul Chişinău.

În cel de-al doilea meci al zilei, formaţia Mitropoliei Moldovei a obţinut o victorie spectaculoasă, scor 7-5, în faţa formaţiei eparhiale din Sankt Petersburg, Rusia.

Finalele turneului sunt programate pentru duminică, 17 septembrie, la CPSM de la Vadul lui Vodă cu începere de la ora 12-00, respectiv 14-00.

cu referire la http://fmf.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com