Header image

Episcopia de Ungheni şi Nisporeni – 25 de familii social vulnerabile au primit colete cu produse alimentare

12:19, vineri, 12 mai, 2017 | Cuvinte-cheie: , ,

Joi, 11 mai 2017, Preasfinţitul PETRU, Episcop de Ungheni şi Nisporeni, a invitat la Catedrala Episcopală din orașul Ungheni, mai multe familii nevoiașe din oraș, care au primit colete cu produse alimentare.

Aceste familii au beneficiat de ajutor în baza cererilor depuse la asistenții sociali municipali în special cu implicarea Dn Eugen FUSU, asistent municipal și Protodiaconul Victor ROTARI, vicepreședintele Sectorului Eparhial Activitate Socială. Preasfinţia Sa, însoţit de prietenii şi fii săi duhovniceşti, Fraţii Igor şi Vasile, patronii companiei „Vasigur Grup”, asistentul social Dn Eugen FUSU.

Vlădica Petru i-a felicitat pe toți cei prezenți cu marea Sărbătoarea a Învierii Domnului Hristos „Căci cunoaşteţi harul Domnului nostru Iisus Hristos, că El, bogat fiind, pentru voi a sărăcit, ca voi cu sărăcia Lui să vă îmbogăţiţi.” (II Corinteni 8, 9).

Îndemnul evanghelic al iubirii săracilor la care suntem îndemnaţi de Mântuitorul Hristos este trăit cu intensitate de către Președintele Asociației Caritate și Fapte Bune, Preasfinţitul Episcop PETRU, căci mulțumită lui astăzi, 25 de familii social vulnerabile au primit colete cu produse alimentare.

Fiecare colet constituite din produse alimentare: făină de grâu, făină de porumb, mazăre uscată, mazăre verde, orez, paste făinoase, miere de albine, măsline în borcan, ulei, zahăr, chilcă în tomat, şprot de peşte, tiftele de peşte,  carne înăbuşită, frunze de dafin, piper boabe și multe altele.

În aceiași zi, asistentul social al Episcopiei de Ungheni și Nisporeni a repartizat mai multe colete pe la casele bătrînilor țintuiți la pat care cu lacrimi în ochi au mulțumit Preasfinției Sale Petru, pentru acest mărinimos gest.

Sursa: http://episcopia-ungheni.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com