Header image

Familia creștină poate aprinde flacăra credinței

10:21, vineri, 21 aprilie, 2017 | Cuvinte-cheie: , ,

Familia creștină este salvarea societații. Ea salvează societatea prin faptul că merge la biserică, la mănăstire, se roagă pentru ca totul să fie bine. Părinții se roagă pentru copiii lor, iar copiii pentru părinți. Bineînteles că se roagă și pentru apropiați.

    Crestinii, adică persoanele care cred în Dumnezeu, își educă copiii, au grijă de ei, încearcă

să-i ferească de tot raul  ce-i înconjoară. Cei care nu cred în Dumnezeu e foarte rău, pentru că  dacă nu crezi în El, înseamnă că nu știu să meargă la biserică, să se roage.

   Familia este nucleul societății. O familie creștină înseamnă dragoste, jertfire, dăruire  de sine pentru a aduce  în sufletele celor din jur lumina lui Iisus Hristos.

  Familia poate lumina mai multe suflete pe calea cea bună, pe calea dragostei și a credinței. E foarte bine să ai o familie, pentru că vei fi mereu în preajma celor ce au în ei doar bunătate, dragoste, credință. Ea îți dăruiește tot binele din lume, căci o adevărată familie înseamnă tot ce e mai sfânt.  

  Daca societatea, prin noi, va cunoaște pe Dumnezeu, citind Evanghelia, poate că atunci se va aprinde o scânteie  a credinței. Dacă se va aprinde într-un singur suflet, atunci putem  spune că am împlinit menirea noastră și am salvat o societate întreagă.

 

                                                                                                   Olivia Grecu

                                                                           Parohia Recea, r-nul Râșcani

Biserica ,,Nașterea Maicii Domnului”

pentru Concursul național de eseuri: Familia Creștină – salvarea societății

Contact Form Powered By : XYZScripts.com