Header image

ÎPS Mitropolit Vladimir a adresat un mesaj de felicitare Excelenței Sale Doamnei Prim-ministru Natalia Gavrilița și noii garnituri guvernamentale

13:20, sâmbătă, 7 august, 2021 | Cuvinte-cheie: ,

Vineri, 6 august 2021, Prim-ministrul Natalia Gavrilița și noul Cabinet de miniștri au primit votul de învestitură din partea Legislativului și au depus jurământul în fața președintelui Republicii Moldova, Excelenţei Sale Maia Sandu. Cu acest prilej, ÎPS Mitropolit Vladimir a adresat un mesaj de felicitare doamnei Prim-ministru și noii garnituri guvernamentale.

Excelenței Sale                                                                   

Doamnei Natalia Gavrilița

Prim-ministru al Guvernului

Republicii Moldova

Stimată doamnă Prim-ministru,

Vă adresez sincere şi cordiale felicitări cu ocazia primirii votului de încredere din partea Legislativului și a jurământului depus în fața președintelui Republicii Moldova, Excelenţei Sale Maia Sandu.

Astăzi, în faţa Guvernului ţării se află sarcini importante şi complexe, legate nu doar de stimularea creşterii economiei ţării, de ridicarea bunăstării populaţiei şi de căutarea metodelor eficiente de organizare a economiei naţionale, dar şi de renaşterea culturii, păstrarea memoriei istorice a poporului nostru, de afirmarea în viaţa concetăţenilor noştri a idealurilor şi principiilor morale înalte.

Ca Întîistătător al Bisericii Ortodoxe din Moldova, îmi exprim speranţa pentru continuarea dezvoltării relaţiilor reciproce constructive dintre Guvernul Moldovei şi cultul majoritar al țării – Biserica Ortodoxă din Moldova. Mă rog  și cred că aflarea Dumneavoastră în această funcţie înaltă va contribui la dezvoltarea economică a statului, la făurirea păcii şi stabilităţii sociale, la întărirea bazelor moral-duhovniceşti a vieţii societăţii.

Vă doresc sănătate durabilă, pace şi ajutorul lui Dumnezeu în trudele responsabile și deloc uşoare ce vă aşteaptă întru propășirea Patriei.

Cu prețuire și arhierești binecuvântări

† VLADIMIR,

MITROPOLITUL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE

Sursa: https://mitropolia.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com