La Minsk va avea loc un marş pentru viaţă - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

La Minsk va avea loc un marş pentru viaţă

21:11, miercuri, 4 septembrie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , ,

Pentru 21 septembrie la Minsk se preconizează organizarea primulului marș naţional în apărarea vieții și familiei, relatează portalul Bisericii Ortodoxe din Belarus.

Asemenea manifestări în apărarea vieții și a familiei au devenit tradiționale în multe țări. Marşuri în apărarea vieții a loc anual în Polonia, Republica Cehă, Italia, Irlanda, Statele Unite ale Americii, Canada, organizatori ai cărora sunt activiștii pro-life (pro-viață).

Scopul marşului este atragerea atenția faţă de problema protecției copiilor nenăscuţi şi a valorilor familiei tradiționale. În conformitate cu Declarația Drepturilor Copilului și Convenția privind drepturile copilului, copilul, în virtutea imaturităţii sale fizice și mentale, are nevoie de o protecție și grijă specială, inclusiv protecția juridică adecvată, atât înainte cât și după naștere.

Organizarea unor astfel de evenimente este deosebit de importantă în condiţiile demografice dificile a societăţii noastre. Belarus ocupă locul doi în lume după numărul de divorțuri, al treilea după numărul de avorturi, al patrulea în lume după numărul de sinucideri.

traducere pentru ortodox.md

sursa pravoslavie.ru

Contact Form Powered By : XYZScripts.com