Header image

Părintele Vasile Stamati, parohul bisericii cu hramul ”Sf. Cuv. Parascheva”, din com. Ciorescu, mun. Chișinău, felicitat cu prilejul aniversării a 60 de ani din ziua nașterii

0:07, luni, 12 februarie, 2018 | Cuvinte-cheie: , , ,

Cu prilejul aniversării a 60 de ani din ziua nașterii, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir a adresat un mesaj de felicitare PC Părinte Protoiereu Vasile Stamati, parohul bisericii cu hramul ”Sf. Cuv. Parascheva”, din com. Ciorescu, mun. Chișinău.

Preacucernicia Voastră,

Cu ocazia aniversării a șaizeci ani de viață pământească, Vă urăm să aveți parte de deplină sănătate trupească și sufletească, în speranța că și de acum înainte, cu aceiași râvnă și dedicație Vă veți îndeplini ascultarea preoțească pentru luminarea credincioșilor și spre mântuirea sufletelor.

Din acești șaizeci ani care au trecut, treizeci și unu, i-ați dedicat slujirii la Altarul Domnului, ducând ascultarea în diverse colțuri ale țarii noastre, unde prin credință, muncă asiduă și dragoste pentru turma încredințată, ați reușit să înmulțiți comunitățile ortodoxe prin noi mădulare. Ați câștigați încrederea, respectul, dar mai ales dragostea creștinească  a oamenilor care au reușit să Vă cunoască – fie ei confrați întru slujire, sau enoriași.

Cu această ocazie, rugăm pe Bunul Dumnezeu și pe Preacurata Maica Sa, să Vă ocrotească de toată răutatea văzută și nevăzută, dăruindu-Vă din belșug cu binecuvântări cerești, pentru a putea propovădui și mai departe, cu aceiași râvnă și uitare de sine, adevărul Evangheliei lui Hristos.

Fie deci ca Domnul Hristos să Vă întărească spre a împlini porunca Evangheliei și a sta de strajă credinței drept-măritoare.

Cu arhierești binecuvântări,

† VLADIMIR.

MITROPOLIT AL CHIȘINĂULUI ȘI AL ÎNTREGII MOLDOVE

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com