Preasfințitul Petru, episcop de Ungheni şi Nisporeni, la 8 ani de slujire arhierească - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Preasfințitul Petru, episcop de Ungheni şi Nisporeni, la 8 ani de slujire arhierească

21:22, marți, 12 noiembrie, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

Aniversarea împlinirii a 8 ani de rodnică slujire Arhierească a Preasfințitului Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, este mărturia unei jertfelnice și bogate misiuni în slujba Bisericii lui Hristos.

   Preasfinția Sa a primit Harul Arhieriei în data de 13 noiembrie 2005, iar de atunci, vreme de 8 ani, a desfășurat o bogată activitate în plan pastoral-misionar și socio-cultural, punând temelia și îngrijindu-se în permanență de turma cuvântătoare a Episcopiei de Ungheni și Nisporeni, aprinzând și mai mult făclia credinței ortodoxe, în aceste vremuri tulburi pentru țara noastră.

   Blândeța, dragostea, perseverența și bunăvoința sunt doar câteva din calitățile pe care le întâlnim la Preasfinția Sa, însușiri care se fac vădite atunci când se află în dialog cu slujitorii și mirenii Săi.

   Ne rugăm Mântuitorului Hristos, Arhiereul cel veșnic, să-i dăruiască Arhipăstorului nostru, și în continuare, aceeași râvnă și dragoste pentru sfânt și frumos!

   Întru mulți și fericiți ani Preasfințite Stăpâne!

sursa episcopia-ungheni.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com