Header image

Preoțimea din protopopiatul Ialoveni decorată cu medalia comemorativă „Mitropolitul Gavriil Banulescu-Bodoni”, cu prilejul aniversării a 200 de ani de la înființarea Eparhiei de Chișinău și Hotin

23:55, vineri, 30 august, 2013 | Cuvinte-cheie: , , , , , ,

Cu prilejul aniversării jubileului de 200 de ani de la înființarea Eparhiei Chișinăului și Hotinului și a vizitei cu această ocazie la Chișinău a Preafericitului Patriarh Kiril, în perioada 7-9 septembrie curent, în ziua de vineri, 30 august 2013, ÎPS Mitropolit Vladimir a primit în audiență clericii din protopopiatul Ialoveni.

ÎPS Mitropolit Vladimir le-a vorbit preoților despre importanța duhovnicească a acestui jubileu pentru Biserica Ortodoxă din Moldova

În continuare Întâistătătorul a făcut câteva anunțuri și a precizat mai multe aspecte privitoare la vizita Patriarhului în Republica Moldova.

La final Mitropolitul a felicitat preoții din protopopiatul Ialoveni cu frumoasa aniversare și a înmînat tuturor medalia comemorativă „Mitropolitul Gavriil Banulescu-Bodoni”, cu prilejul aniversării a 200 de ani de la înființarea Eparhiei de Chișinău și Hotin.

Protopopul de Ialoveni Prot. mitr. Anatolie Stefanov a mulțumit ÎPS Vladimir din numele tuturor preoților din protopopiat pentru înalta apreciere, totodată părintele protopop a dat asigurări că aceste distincții vor mobiliza clericii protopopiatului Ialoveni, pentru noi realizări spre binele și mărirea Bisericii Ortodoxe din Moldova.

Contact Form Powered By : XYZScripts.com