Header image

Prezența în mediul online a vetrelor monahale a fost îmbogățită cu site-ul oficial al Mănăstirii Sf. Cuv. Parascheva, Hîncu

10:59, miercuri, 11 mai, 2016 | Cuvinte-cheie: , , ,

În săptămâna luminată, prezența în mediul online a vetrelor monahale a fost îmbogățită cu site-ul oficial al Mănăstirii Sf. Cuv. Parascheva, Hîncu – http://manastireahincu.md/

Astfel, cu binecuvântarea PS Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni și cu purtarea de grijă a Preacuvioasei Maici Parascheva (Cazacu), Stareța Mănăstirii Hîncu, a fost elaborată pagina oficială a Mănăstirii Hîncu http://manastireahincu.md/, care vine cu un design original ajustat la o platformă performantă de rulare a informației către vizitatori.

Sistematic, pe site-ul http://manastireahincu.md/ vor fi postate articole, materiale video, audio și foto, realizate cu ocazia diferitelor evenimente importante din viaţa Mănăstirii, în cele 10 secțiuni, care vor fi dezvoltate pe parcurs: Istoria, Locașuri, Pelerinaj, Predici, Cântări duhovnicești, Viața în mănăstire, Sfinți ocrotitori, Sfaturi duhovnicești, , Cartea de oaspeți, Mănăstirea noastră în presă.

Mănăstirea Hîncu are și o comunitate pe pagina de socializare https://www.facebook.com/manastirea.hincu/ unde de la zi la zi se abonează tot mai multe persoane, dornice de a se împărtăși din valorile creștin ortodoxe și cultura creștină.

Realizarea acestui site face parte dintr-un program mai amplu, elaborat cu  cu binecuvântarea PS Petru, Episcop de Ungheni și Nisporeni, destinat dezvoltării rețelei de pagini web în cuprinsul Episcopiei de Ungheni și Nisporeni.

Sursa: http://manastiri.md/

Untitled-1

Contact Form Powered By : XYZScripts.com