Header image

PS Petru, Episcop de Ungheni şi Nisporeni: Opriţi-vă, liniştiţi-vă şi fiţi demni de a va numi cu adevarat creştini ortodocşi

9:26, joi, 28 ianuarie, 2016 | Cuvinte-cheie: , , , , , ,

Episcopul de Ungheni şi Nisporeni, Petru, îndeamnă credincioşii la pace şi rugăciune. Apelul vine în contextul protestelor violente organizate săptămâna trecută în centrul Capitalei. Potrivit acestuia, neînțelegerile care apar în societate trebuie rezolvate paşnic şi nu prin violenţă.

„Nu dorim ca în stradă să iasă copiii, tinerii, ca să se verse sânge nevinovat, opriţi-vă ! Să nu plângă mâine părinţii, că s-au dezbinat copii lor. Liniştiţi-vă şi fiţi demni de a va numi cu adevarat creştini ortodocşi. Mai bine să se întâlnească, să se discute toate întrebările, prin discuţii se poate de rezolvat foarte multe întrebari„, a declarat Preasfinţitul Petru, Episcop de Ungheni şi Nisporeni.

Reamintim că zilele trecute, reprezentanţii Mitropoliei Moldovei, dar şi alţi preoţi i-au îndemnat pe oameni să nu se lase provocaţi şi să nu iasă la proteste. În data de 20 ianuarie, sute de oameni au manifestat violent după ce deputaţii au acordat vot de învestitură Guvernului Filip. Prejudiciul cauzat în timpul dezordinilor de la Parlament se ridică la peste un milion de lei.

Sursa: www.publika.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com