Header image

Să o ajutăm pe Laura

15:00, joi, 26 ianuarie, 2017 | Cuvinte-cheie: , , ,

Împreună putem schimba destinul Laurei! În urmă cu 10 ani Laura a fost diagnosticată cu Paralizie cerebrală congenitală. Următorii ani au fost groaznici, ea a suferit nenumărate crize de convulsie care i-au agravat starea de sănătate. Mobilizată la pat și în scaunul cu rotile, ea suferă de cataractă bilaterală și este privată de o copilărie fericită.

O intervenție chirurgicală URGENTĂ, de introducere a celulelor STEM în zonele afectate ale creierului este o scăpare pentru aceasta fetiță. Specialiștii din Istanbul o așteaptă pentru a interveni, însă din suma necesară de 6000 euro, mama Laurei împreună cu oamenii de buna credinta au reușit să colecteze doar jumătate din această suma. Încă 3000 de euro o despart pe Laura de o copilărie frumoasă! Donația fiecaruia contează!

„Venim cu o rugaminte mare la oamenii cu suflet mare sa ne ajute,Laura sufera de paralezie cerebrala congenitala, fetita are 10 anisori. Laurita nu merge are nevoie de interventie chirurgicală in Turcia. Noi deja de doua ori am fost, trebue iarăşi să plecăm să facem încă o intervenţie, ne desparte suma de trei mii de euro. Pentru a pleca vă rog din suflet şi inima ajutaţi-ne cu cât vă lasă inima pentru scumpa mea fetiţă. Îmi doresc mult să meargă, să vorbească şi să se bucure de o copilărie fericită şi frumoasa” – spune mama fetiţei, Ana Mursa.

Vă rugăm să nu rămâneţi indiferenţi şi să dăruiţi zâmbetul fericit acestui copil şi mamei sale.

CUM PUTEŢI AJUTA?

Puteţi să o contactaţi pe mama fetei, Ana Mursa, şi să o întrebaţi dacă au necesităţi curente. Familia cheltuieşte săptămânal sume impunătoare pentru scutece şi pelinci, pentru copil.

Puteţi plasa acest material pe reţelele de socializare şi să vă implicaţi în colectarea surselor băneşti.

Dacă locuiţi în diasporă, puteţi anunţa o colectă în cadrul parohiei sau comunităţii din care faceţi parte.

Puteţi face un apel privind colectarea surselor băneşti la locul dumneavoastră de muncă, astfel veţi contribui esenţial la îmbunătăţirea situaţiei familiei.

Pentru informaţii vă rugăm să o telefonaţi pe d-na Ana Mursa: 068755866

Părintele Serghei Jmurcov, duhovnicul familiei: 079779947

Rechizitele bancare pentru transfer:
BC VictoriaBank Fil 11 Chişinău
Codul băncii: VICBMD 2X83
cont bancar 223391111141 (lei moldoveneşti)
cont bancar 22331100000298 (USD)
cont bancar 223311111143 (Euro)

Contact Form Powered By : XYZScripts.com