Header image

Slujba Vecerniei la Catedrala mitropolitană din Chișinău

23:01, sâmbătă, 7 iunie, 2014 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

În preajma Duminicii Mari, Înaltpreasfințitul Mitropolit Vladimir, înconjurat fiind de un numeros sobor preoțesc, în prezența zecilor de creștini, a oficiat slujba Vecerniei, premărgătoare Dumincii Mari.

Acest serviciu divin a fost marcat de rugăciune și dragoste frățească întru Domnul și Mântuitorul Hristos. Astfel, credincioșii, avându-l în frunte pe Întâistătător s-au rugat către Atotțiitor pentru pace, liniște și bună înțelegere între frați.

Tot în această seară, Vlădica Vladimir l-a felicitat cu ocazia zilei de naștere pe unul dintre cei mai longevivi și mai sârguincioși slujitori ai Catedralei „Nașterea Domnului” – Părintele Teodor Bălănuță, care, cu ocazia celei de a 85-a aniversări din ziua nașterii, a fost decorat de către Chiriarh, cu speranța că Preacucernicia Sa va fi și mai departe bun sfătuitor și păstor pentru fiii și fiicele duhovnicești.

În continuare, Mitropolitul a îndemnat enoriașii să se pregătească cu luare aminte pentru sărbătoarea de mâine pentru a putea prăznui cu adevărat duhovnicește această măreață sărbătoare.

sursa mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com