Header image

Adresarea Preafericitul Patriarh al Moscovei și al întregii Rusii Chiril cu privire la problema observatorilor OSCE

1:08, vineri, 27 iunie, 2014 | Cuvinte-cheie: , , ,

Preafericitul Patriarh al Moscovei şi al întregii Rusii Chiril s-a adresat cu un mesaj în legătură cu problema observatorilor OSCE, reținuți în Ucraina.

***

Mă adresez către toți cei de care depinde soluționarea problemei cu privire la eliberarea grupului de observatori ai Organizației pentru Securitatea și Cooperarea în Europa, reținuți în Sud-Estul Ucrainei.

Sunt convins că eliberarea acestor persoane va fi încă o manifestare de bună voință și dorință manifestate pentru reglarea pașnică a crizei din Ucraina.

Responsabilitatea persoanei responsabile din partea Bisericii Ortodoxe Ruse pentru problemele legate de eliberarea observatorilor îi revine Înaltpreasfințitului mitropolit de Rostov și Novocerkassk Mercurii. Fie ca ajutorul lui Dumnezeu să  însoțească toți pașii buni ce pot duce la încetarea luptei fratricide și stabilirea unei păci durabile și juste în Ucraina.

+CHIRIL, PATRIARHUL MOSCOVEI ŞI AL ÎNTREGII RUSII

***

Înaltpreasfinției Sale, Înaltpreasfințitului Mercurii, mitropolitul de Rostov și Novocerkassk

Înaltpreasfinția Voastră!

Vă încredințez obligațiunile de a fi persoana reprezentativă din partea Bisericii Ortodoxe Ruse pentru problemele, legate de eliberarea observatorilor, reținuți în Sud-Estul Ucrainei.

Vă rog să luați legătura cu toate persoanele, care pot contribui la procesul de eliberare și să le aduceți la cunoștință rugămintea Patriarhului.

Vă doresc ajutorul lui Dumnezeu în această cauză.

Cu dragoste

+CHIRIL, PATRIARHUL MOSCOVEI ŞI AL ÎNTREGII RUSII

Sursa: http://www.patriarchia.ru/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com