Header image

Din inimă pentru Dmitrii Marinov

8:21, sâmbătă, 28 septembrie, 2019 | Cuvinte-cheie: ,

Mesajul disperat al părinților:

Bună ziua, sunt tatăl  acestui tânăr care are nevoie urgent de transplant de inimă. Disperarea și durerea noastră nu o vă putem reda în cuvinte cât de mult ne-a întunecat acest diagnostic iar  lipsa finanțelor ne face să fim la pământ de neputința. Atunci când am primit suma necesară pentru a ne salva viața copilului nostru, am simțit cu tot sufletul cât suntem de nimeni în fața unor bani, care ne decid soarta, ne poate lua viața și ne poate face atât de disperați.

Cel mai dureros ce poate fi pentru un părinte sunt acele clipe, când totul se măsoară în timp și viața copilului depinde de o sumă uriașă pentru familia noastră. E prea puțin spus că suntem disperați, e atât de greu să-l încurajăm pe băiatul nostru și să repetăm fraza: Totul va fi bine… când știm că timpul trece și noi nici nu știm de unde măcar putem găsi acești bani.

Oameni cu suflet mare, sunt un tată distrus, cu o frică enormă că mi-aș putea pierde fiul, vă rog din suflet, și strig disperat către inimile oamenilor, ajutați-mă să îmi salvez viața băiatului meu. Vă rog din suflet cum poate ruga un părinte de frică și de durere că nu vom reuși să ne salvăm fiul.

Vă mulțumim din suflet!

DONEAZĂ AICI:

https://www.caritate.md/donations/din-inima-pentru-dmitrii-marinov

Contact Form Powered By : XYZScripts.com