Header image

Să împărtășim Lumina Sărbătorilor cu cei din jur

10:52, joi, 11 ianuarie, 2018 | Cuvinte-cheie: , ,

Iubiți credincioși!

Lumina Nașterii Domnului care ne încălzește în aceste zile să strălucească peste noi întreaga noastră viață! Adevăratul Păstor, Domnul nostru Iisus Hristos, a venit ca turma Lui să aibă viață, și să o aibă din belșug (Ioan 10, 10).

Toate darurile de care ne bucurăm în lume, ne sunt date de Dumnezeu. Noi suntem doar utilizatorii lor, nu și proprietarii. De aceea, în învățătura creștină se spune că cel care își însușește bogăția, fără a-I mulțumi Creatorului și fără a împărți din belșugul său cu alți oameni, este un fur.

Probabil, ați observat, că în aceste zile am plasat pe site-ul nostru mai multe informații despre situațiile triste și tragice trăite de confrații noștri. Întreaga umanitate fiind un singur organism, ne doare boala și nefericirea altor mădulare.

Suntem îndemnați să împărțim dragostea noastră cu cei aflați în suferință și, totodată, vă mulțumim tuturor că nu rămâneți indiferenți la apelurile noastre de ajutor de caritate.

În condițiile în care comunitatea Moldova Ortodoxă cuprinde peste 100 000 de utilizatori pe internet, nu ar fi deloc o povară, dacă împreună am acorda sprijin celor care îl solicită prin intermediul nostru. Imaginați-vă doar, un singur leu donat de fiecare cititor ar putea achita tratamentul incredibil de costisitor al confraților noștri aflați în necaz. Cu adevărat, banul văduvei poate face lucruri mari.

Vă îndemnăm, fraților, să sprijiniți cauza noastră, ca împreună sa materializăm scopul predicii creștine – cel de mântuire a sufletului și dobândire a vieții veșnice în Împărăția Cerurilor, precum și de împărtășire a acestei bucurii cu aproapele.

Reiterăm rugămințile de ajutor a confraților noștri aflați în suferință:

Stelian Musteață, cancer,

Laura Mursa, PCI,

Pavel Gologurschi, leucemie,

și multe alte cazuri.

Deși ajutorul material și financiar este important, vă rugăm să vă amintiți de acești frați și surori în rugăciunile voastre.

Putem acorda sprijin pe mai multe căi. Creștinii pot face schimb sau donații de carte ziditoare de suflet, haine, obiecte de uz casnic, mobilă, etc., împărtășind bucuria cu cei din jur.

Donațiile bănești pot fi transferate pe conturile beneficiarilor menționați mai sus.

Pentru a sprijini activitatea noastră de caritate, vă rugăm să contactați:

Preotul Constantin Cojocaru, responsabil pentru activitatea de caritate, tel. + 737 (0)69063853

Dacă doriți să faceți donații de obiecte, vă rugăm să îl contactați pe părintele

Marin Cij, parohul Bisericii Sf. Arhanghel Mihail din Chișinău: +373 (0) 69506453,

sau preotul Veaceslav Bodarev, co-fondatorul Radio Logos: +373 (0)79380879

Vă mulțumim din suflet!

Redacția site-ului Moldova Ortodoxă.

 

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com