Episcopul Ambrozie a slujit în sâmbăta Duminicii Sfintei Treimi, la mănăstirea ”Sfântul Ierarh Luca al Crimeei” din or. Bologna, Italia - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Episcopul Ambrozie a slujit în sâmbăta Duminicii Sfintei Treimi, la mănăstirea ”Sfântul Ierarh Luca al Crimeei” din or. Bologna, Italia

18:11, sâmbătă, 22 iunie, 2024 | Cuvinte-cheie: ,

Ție, celei alese de Dumnezeu pentru ajutorarea celor suferinzi și din nevoi, cuvioasă maică Agafia, care fiind în neputință trupească ai primit darul vindecărilor și al facerii de minuni, cîntare de laudă îți aducem, zicînd: Bucură-te, cuvioasă maică Agafia, grabnică ajutătoare celor din nevoi. (Condacul 1)

În sâmbăta dinaintea Duminicii Cincizecimii (Duminica mare) și zi de pomenire a Sfintei Fericitei Agafia de la Cușelăuca, Preasfințitul Ambrozie, episcopul parohiilor ortodoxe moldovenești din Italia a oficiat Dumnezeiasca Liturghie la mănăstirea ”Sfântul Ierarh Luca al Crimeei” din or. Bologna, Italia.

În cuvântul de învățătură, ierarhul a vorbit credincioșilor asupra pericopei evanghelice dar și a evidențiat viața și minunile Sfintei Fericitei Maicii noastre Agafia de la Mănăstirea Cușelăuca.

Sursa: Mănăstirea Sfântul Ierarh Luca

User-agent: Amazonbot # Amazon's user agent Disallow: /
Contact Form Powered By : XYZScripts.com