Mănăstirea “Sfântul Ierarh Luca al Crimeei” din or. Bologna, Italia și-a sărbătorit hramul - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Mănăstirea “Sfântul Ierarh Luca al Crimeei” din or. Bologna, Italia și-a sărbătorit hramul

20:18, sâmbătă, 8 iunie, 2024 | Cuvinte-cheie: ,

Pe lauda doctorilor şi mândria Simferopolului, pe alesul ierarh al lui Hristos şi ocrotitorul Mănăstirii Dovra, pe Sfinţitul Luca Doctorul să-l lăudăm cu imnuri duhovniceşti şi cu sfinte cântări, că izvorăşte din belşug darurile vindecărilor. (Tropar glasul 5)

Sâmbătă, 8 iunie, Mănăstirea “Sfântul Ierarh Luca al Crimeei” din or. Bologna, Italia și-a sărbătorit hramul.

Cu acest prilej, Preasfințitul Ambrozie, episcopul parohiilor ortodoxe moldovenești din Italia a oficiat Dumnezeiasca Liturghie având coliturghisitori pe Preasfințitul Petru, episcop de Kaffa, prot. mitr. Ioan Grebănosu, secretar eparhial, preoți și diaconi slujitori în cadrul diasporei din Italia.

”Mulțumim episcopului Petru, preoților, diaconilor, ipodiaconilor și corului pentru slujba solemnă! Mulțumim surorilor noastre care s-au ostenit la trapeză pentru masa de sărbătoare și voluntarilor care au organizat Târgul de binefacere și Casa Mare! Mulțumim enoriașilor și tuturor oaspeților care au fost astăzi alături de noi!
Sfântul Ierarh Luca să vă poarte rugăciunile la Tatăl Ceresc!” a menționat Preasfințitul Ambrozie.

Sursa: Mănăstirea Sfântul Ierarh Luca

 

Contact Form Powered By : XYZScripts.com