Francezii vor deveni „minoritate etnică” în propria țară - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Francezii vor deveni „minoritate etnică” în propria țară

19:55, joi, 15 octombrie, 2015 | Cuvinte-cheie: , , , , ,

Problema imigrației în Europa nu este de ieri și este cu mult mai gravă decât își imaginează mulți… Astăzi, o țară ca Franța este la un pas de a avea o populație majoritar africană și arabă. Pare incredibil, dar aceasta este realitatea. La rata natalității imigranților, nativii francezi vor deveni minoritari în curând! Mai mult decât atât, religia majorității va fi cea musulmană…

Tabloul pare rupt dintr-un roman de Kafka. Imaginați-vă: ceea ce nu s-a realizat pe vremea Imperiului Otoman, care amenința Europa acum câteva secole cu transformarea ei integrală în Pașalâc, se realizează acum, pașnic, sub pretextul libertății și a drepturilor omului.

Totuși, logica elementară a bunului simț ne face să simțim că ceva nu este în regulă… Indiferent de datoriile morale față de țările pe care Franța (sau alte state europene) le-a exploatat cu ticăloșie maximă pe vremea când era putere colonială, o clasă politică responsabilă, loială poporului francez, NU AR FI PERMIS, sub niciun pretext, ca imigrația să ajungă până în punctul în care nativii francezi să devină minoritari în propria țară!!! Faptul că imigrația este încurajată și acum în Franța, deși situația este cea pe care am descris-o, ne vorbește despre alte interese decât cele ale poporului francez. Iar aceste alte interese sunt cele ale nebuniei sioniste care vizează distrugerea națiunilor și amestecarea raselor pentru a pregăti terenul așa-zisei Noi Ordini Mondiale – Statul Global și Guvernul Unic care să conducă cu o mână de fier toată planeta.

Privind lucrurile din această perspectivă, criza imigranților, despre care am aflat cu toții în aceste zile, poate fi privită într-o altă cheie decât ne-o prezintă presa oficială, subordonată intereselor globaliste. Pentru că, nu-i așa, ne putem întreba, de exemplu, de ce acești imigranți nu se duc în țările arabe bogate unde nu există război? De ce vor cu orice preț să ajungă în Europa și cum de trec așa de ușor granițele țărillor europene? Există un plan de colonizare a Europei de care toți se fac că nu știu dar, sub pretextul salvării unor oameni aflați în nevoie, granițele Europei se vor deschide pentru sute de mii sau milioane de imigranți arabi?

Desigur, în condițiile în care Primăvara Arabă, care a dărâmat mai multe țări, s-a petrecut cu implicarea și regia perversă a Occidentului, am putea spune că Europa trebuie să suporte consecințele; însă alături de SUA! Și nu toată Europa, ci doar acele țări care au vrut să pună laba pe petrolul arab și au ținut morțiș să aducă “democrația” în țările de unde vin imigranții. De ce Letonia, România sau Slovacia, de exemplu, ar trebui să participe proporțional la suportarea costurilor financiare și la găzduirea imigranților, după cum cer unii lideri europeni?!?

În opinia mea, acest val uriaș de imigranți, cu toate dramele lui și criza teribilă creată în Europa, face parte dintr-un plan elaborat de mult timp, de cel care este considerat părintele Uniunii Europene (plan asumat de liderii europeni din ultimele generații), Richard Coudenhove Kalergi, care spunea în cartea „Praktischer Idealismus” că: „Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi.”

Cu alte cuvinte “elitele” care vor să conducă lumea doresc amestecarea raselor și a popoarelor până în punctul în care identitatea națională nu va mai avea vreo însemnătate, moment în care se va putea impune pe deplin doctrina globalizării nivelatoarere. De ce? Pentru că poți conduce mai ușor o populație fără identitate decât una cu o puternică conștiință de sine! Iar Franța este cel mai aproape de acest deziderat…

Marele “paradox” al planului promotorilor globalismului este acela că viitoarea populație pe care și-o doresc, neclară etnic și cultural, va fi condusă de o “elită”, foarte bine definită etnic și cultural! Precum în Egiptul antic, după cum ne spune Kalergi…

Așadar, cine sunt cei interesați să răstoarne raportul etnic din Europa și să dilueze identitatea națională a popoarelor europene, și nu numai, până la dispariția lor, în timp? Aceasta este întrebarea!

sursa cunoastelumea.ro

franta-620x264

*

Contact Form Powered By : XYZScripts.com