Mitropolitul Ambrozie: Folosindu-se de imigranți, puterile lumii vor sa schimbe identitatea Greciei - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Mitropolitul Ambrozie: Folosindu-se de imigranți, puterile lumii vor sa schimbe identitatea Greciei

20:30, miercuri, 23 martie, 2016 | Cuvinte-cheie: , ,

Folosindu-se de imigranti, puterile lumii vor sa schimbe identitatea Greciei, a afirmat in ultimele ore Mitropolitul Ambrozie.

Declarația Mitropolitului Ambrozie de Kalavria, privind problema imigrației ilegale, a dat nastere mai multor reactii, in ultimele ore, in Grecia.

„Nu! Nu o sa putem gazdui atat de mulți islamiști, trimisi cu forța în țara noastră, să profite de ea și să schimbe identitatea ei!

Noi suntem alaturi de ei in suferinta, ii acceptam, ii hrănim si ii imbracam, ii protejam și așa mai departe, dar nu trebuie sa li se permită să rămână în Grecia pentru totdeauna!

Noi nu vrem ca ei să indeplineasca planurile celor puternici, care doresc să distrugă țara noastră!

Europenii refuză să ii accepte pe imigranți în propriile lor țări!
Austriecii si-au închis granițele. Germanii s-au revoltat. Statele balcanice si-au blocat granițele.

Noi nu dorim ca europenii sa ne ofere compensații pentru adăpostirea refugiaților! Să nu ii tinem pe imigranți în Peloponez! Sa ne păstrăm integritatea și puritatea noastra naționala! Sa aparam Credința noastra Ortodoxa și Tradiția! Sa protejam limba și cultura noastra! Imigranții de acest gen nu-si au locul în țara noastră!

Ati auzit ce s-a întâmplat ieri? În nordul Greciei, refugiații au refuzat să accepte produsele alimentare furnizate de Crucea Roșie, tocmai pentru că pe cutii era un semn al crucii! Nu numai ca au refuzat ajutoarele, dar au strigat in cor, cu frenezie: «Nu Halal», adică acestea ar fi necurate! Necurate, pentru că crucea era desemnata pe cutii!!!”.

Sursa: http://lonews.ro/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com