Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova a oferit decretele de numire în funcție a noilor conducători ai Academiei de Teologie Ortodoxă din Moldova - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova a oferit decretele de numire în funcție a noilor conducători ai Academiei de Teologie Ortodoxă din Moldova

13:46, miercuri, 15 noiembrie, 2023 | Cuvinte-cheie: , ,

În dimineața zilei de miercuri, 15 noiembrie, Înaltpreasfințitul Părinte Mitropolit Vladimir, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe din Moldova a primit în audiență la Reședința Mitropolitană pe episcopul-vicar, PS Ioan de Soroca, PC arhim. Nectarie (Gherman), starețul Mănăstirii Horești, ierom. Macarie (Crudu) și a dlui Nicolae Ionichi.

În cadrul vizitei, Întâistătătorul a oferit decretele de numire în funcție a noii conduceri a Academiei de Teologie Ortodoxă din Moldova:

PC arhimandrit Nectarie (Gherman), starețul Mănăstirii Horești – Prorector pentru studii.

Dl Nicolae Ionichi – Prorector pentru management instituțional.

Ieromonahul Macarie (Crudu) – Decan al Facultății de Teologie Pastorală.

Mitropolitul Vladimir i-a binecuvântat și i-a îndrumat ca viața și activitatea Academiei de Teologie Ortodoxă din Moldova și de acum înainte să fie una fructuoasă si plină de realizări remarcabile.

Sectorul Sinodal Comunicare Instituțională și Relații cu Mass-media, https://mitropolia.md

Contact Form Powered By : XYZScripts.com