O nouă apariție la Editura Basilica: Sensul morții și taina vieții veșnice - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

O nouă apariție la Editura Basilica: Sensul morții și taina vieții veșnice

13:30, marți, 12 septembrie, 2023 | Cuvinte-cheie:

Volumul „Sensul morții și taina vieții veșnice” a fost publicat la Editura Basilica a Patriarhiei Române.

Volumul prezintă un bogat conținut teologic și confirmă unitatea dreptei credințe, precum și a practicii liturgice cu privire la pomenirea în Biserică a celor adormiți în Domnul.

Se oferă trei aspecte ale pomenirii ca fiind un act de credință, un act de iubire pentru semenii noștri și un act de nădejde.

„Pomenirea eroilor din toate timpurile și din toate locurile, ca și cultul morților în general constituie manifestări de statornicie în credință, de continuitate și unitate în cuget și simțiri de-a lungul generațiilor. Este semnul neuitării și prețuirii noastre pentru jertfa lor și speranța comuniunii lor veșnice cu Hristos Domnul în nădejdea Învierii și a vieții veșnice”, se menționează în prefața volumului.

Cartea a fost redactată de un colectiv de autori și însumează 370 de pagini.


Lucrarea poate fi achiziționată prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești, cartibisericesti.ro, prin comandă la [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 021.335.21.29

Foto credit: Librăria Cărților Bisericești

Sursa: https://basilica.ro/

User-agent: Amazonbot # Amazon's user agent Disallow: /
Contact Form Powered By : XYZScripts.com