Header image

O prezentatoare TV despre coronavirus: Nu o să ne omoare coronavirusul, ci răutatea, prostia și incultura

16:37, joi, 27 februarie, 2020 | Cuvinte-cheie: , , ,

Prezentatoarea TV Lilia Ojovanu a scris pe pagina sa de Facebook că avem mai multe probleme în societate decât panica care s-a instaurat despre virusul Covid-19.

„Nu o să ne omoare coronavirus, o să ne omoare răutatea, prostia, indiferența, incultura.

Toată lumea e stresată de viruși, când de fapt cei mai periculoși viruși, microbi – trăiesc în capul și în sufletul multora dintre noi. Despre asta trebuie să ne îngrijorăm și să facem știri la fiecare pas.

Am primit niște imagini video de dimineață, care mi-au dat peste cap tot zenul. 2 adolescenți, de dragul faimei și a câtorva vizualizări pe Tik-tok au aruncat într-un lac/râu un litru de combustibil și i-au dat foc.

Unde sunt părinții acestor copii? Unde sunt anii de școală și orele de educație civică? Știu – o să ziceți că părinții au plecat peste hotare să le ofere o viață mai bună. Din păcate noile generații cresc fără suflet și fără responsabilități.

Iar mesajele pe care le primesc de la voi, în care povestiți cum bande de adolescenți fură, aprind hambare, bat bătrâni – mă doare sufletul.

Și nu știu cum aș putea schimba ceva. Iar neputința asta ma doare și mai tare”, a scris prezentatoarea pe o rețea de socializare.

https://stiri.md/

Contact Form Powered By : XYZScripts.com