Pe insula Cipru a început să izvorască mir o icoană a Maicii Domnului, numită „Bucurie și Mângâiere” - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Pe insula Cipru a început să izvorască mir o icoană a Maicii Domnului, numită „Bucurie și Mângâiere”

11:48, sâmbătă, 18 noiembrie, 2023 | Cuvinte-cheie: ,

Icoana Maicii Domnului, numită „Bucurie și Mângâiere” a început să izvorască mir în timpul șederii în biserica Sfântului Gheorghe din satul cipriot Pano Deftera.

Pe 2 noiembrie 2023, o icoană a Maicii Domnului, numită „Bucurie și Mângâiere”, a fost adusă în Cipru și ulterior a început să izvorască mir în biserica Sfântului Gheorghe din satul Pano Deftera. Imaginile cu icoana care izvorăște mir au fost publicate pe pagina bisericii de pe Facebook.

Pe toată durata șederii sfintei icoane în biserica Sfântului Gheorghe, zeci de mii de credincioși din întregul Cipru i-au adus închinare.

La data de 12 noiembrie, icoana Maicii Domnului a fost transportată cu avionul spre Atena, însă din cauza unei ceremonii festive de la Aeroportul Larnaca din Cipru, zborul a fost întârziat cu o oră și jumătate. În special, întârzierea a fost legată de dificultățile întâmpinate la încărcarea icoanei, care nu a putut să fie trecută imediat prin intrările de la aeroport.

Sursa: СПЖ – новости Православия – Союз православных журналистов (spzh.news)

Contact Form Powered By : XYZScripts.com