„Psaltirea Maicii Domnului în versuri”- un adevărat balsam pentru sufletul oricărui creștin - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

„Psaltirea Maicii Domnului în versuri”- un adevărat balsam pentru sufletul oricărui creștin

14:07, marți, 7 iunie, 2022 | Cuvinte-cheie:

Magazinul de obiecte și articole bisericești „Artbis”, Vă propune să procurați „Psaltirea Maicii Domnului în versuri”, o lucrare cu totul deosebită editată recent la Chișinău, în condiții grafice de excepție.

Autorul lucrării, doamna doctor conferențiar universitar Alexandra Tkacenko-Nagnibeda a așternut în versuri catismele Psaltirii Maicii Domnului, cântare de laudă închinată Preasfintei Fecioare Maria, ce nu face parte din Canonul Bisericii, dar care, totuși, timp de mai multe secole a mângâit mult credincioșii ortodocși.

Noua apariție editoarială – Psaltirea Maicii Domnului în versuri este un adevărat balsam pentru sufletul oricărui creștin, mai ales în clipele grele ale vieții. Or, anume Maica Domnului, este mijlocitoarea cea mai mare a neamului omenesc în fața tronului Preasfintei Treimi.

În magazinul de obiecte și articole bisericești „Artbis” avem în vânzare o gamă vastă de obiecte destinate cultului ortodox: icoane, cruci pentru binecuvântare, sfinte vase, cădelniţe, tămâie, mir şi alte consumabile care se folosesc în cultul Bisericii sau în rugăciunea particulară. De la noi puteți achiziţiona şi ultimile apariţii din domeniul cărţilor de cult și literatură duhovnicească.

Magazinul de obiecte și articole bisericești „Artbis” se află în cartierul Buiucani al Capitalei, la strada Alba Iulia 21 și este deschis de luni până sâmbătă, de la ora 9.00 până la ora 18.00, cu pauza de masă 13-14.00 și în zi de duminică de la 10 la 13.00.

Doritorii pot face comenzi și pe internet, pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/Magazin-Bisericesc-ArtBis-112897234215815 sau la telefonul  (+373) 698 62 739

Contact Form Powered By : XYZScripts.com