Singurătatea îmblânzită: reflecții citadine despre Părinții pustiei - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Singurătatea îmblânzită: reflecții citadine despre Părinții pustiei

5:22, luni, 23 martie, 2020 | Cuvinte-cheie: , ,

„Singurătatea îmblânzită: reflecții citadine despre Părinții pustiei” este unul dintre cele mai recente volume care au văzut lumina tiparului la Editura Trinitas a Patriarhiei Române.

În Cuvântul înainte, Pr. prof. dr. Vasile Stanciu, Decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din Cluj-Napoca, a subliniat că reflecţiile „probează un deosebit simț al introspecției și al analizei duhovnicești”.

Acestea „reușesc să surprindă aspecte extrem de actuale, valabile pentru contemporanii care-și pun cu seriozitate problema vieții spirituale”.

„Volumul i se adresează omului contemporan, mirean sau călugăr, care mai caută înțelepciunea din inima pustiei pentru a o altoi în cea citadină a secolului XXI”.


Răsfoieşte lucrarea!


Lucrarea poate fi achiziţionată prin intermediul site-ului Librăriei Cărților Bisericești, prin comandă la [email protected][email protected] sau la numărul de telefon 021.335.21.28.

Pentru ultimele noutăți din lumea ortodoxă urmărește-ne pe Twitter. @AgentiaBasilica!

Foto credit: Librăria Cărților Bisericești

Anul trecut, când am căutat un titlu pentru volumul al doilea al comentariilor la Pateric, nici măcar nu bănuiam că Singurătatea îmblânzită ar putea avea ceva profetic. Poate azi mai mult că oricând e nevoie sa învățăm de la bătrânii asceți ai deșertului egiptean sa îmblânzim singurătatea. Așadar, la Editura Trinitas a Patriarhiei Române, o noua serie de comentarii la Pateric, publicate intr-o prima formă în Ziarul Lumina: Singurătatea îmblânzită. Reflecții citadine despre Părinții pustiei.

Paul Siladi

Contact Form Powered By : XYZScripts.com