Șofer creștin, acuzat în Canada: a refuzat să conducă un autobuz care promova celebrarea „Gay Pride” - Portalul "Moldova Ortodoxă" | Portalul "Moldova Ortodoxă"
Header image

Șofer creștin, acuzat în Canada: a refuzat să conducă un autobuz care promova celebrarea „Gay Pride”

7:00, joi, 10 septembrie, 2015 | Cuvinte-cheie: , ,

Un conducator auto crestin a refuzat sa conduca un autobuz pictat in culorile curcubeului, care promova celebrarea „Gay Pride” din orasul Calgary, Canada.

Jesse Rau, sofer la compania de transport public din oras, a fost in ultimele zile subiectul a nenumarate acuzatii, deoarece a refuzat sa se supuna ordinului de a conduce un „autobuz gay”, care promova celebrarea acestui grup.

Simt ca oamenii din companie sunt acum impotriva mea, pentru ca le-am spus ca sunt crestin, impartasesc valorile morale si spirituale crestine si nu voi renunta niciodata la ele”, a declarat Rau.

Festivalul gay se desfasoara anual in Calgary si pentru a-l promova autoritatile au vopsit cateva autobuze in culorile curcubeului si au inscriptionat data de desfasurare a acestei manifestatii.

Rau a declarat public ca prefera mai degraba sa renunte la munca sa, decat sa conduca unul dintre aceste autobuze, deoarece ar face acest lucru impotriva credintei crestine.

Eu sunt dispus sa sacrific totul si sa sufar pentru a apara ceea ce este corect„, a declarat el pentru CBC News. De asemenea Rau a spus ca ii place mult slujba sa ca sofer al companiei si nu are absolut nici o problema cu marea majoritate a oamenilor care lucreaza acolo.

sursa http://afirmativ.com

18321

Contact Form Powered By : XYZScripts.com