Header image

În țara noastră toate merg „bine”…

17:34, joi, 14 mai, 2015 | Cuvinte-cheie: , , ,

În țara noastră toate merg „bine”, nu mai avem nimic de făcut decât să sărbătorim aniversarea comunității gay, să le asigurăm/apărăm drepturile în dormitor, să le oferim condiții să umble goi pe stradă, adică să acceptăm o altă cultură…

Jurnal TV, de ce nu v-ați dezbrăca cu toții și n-ați ieși în plină stradă să susțineți moral comunitatea gay, nu iutați să vă luați și copiii cu voi. Poate nu înțeleg bine ce probleme au acești oameni, poate sunt „înapoiată”, dar sincer mă dezgustă reportajele din alte țări cu marșuri/demonstrații gay.

De ce impunem cu orice preț nu tocmai valori de urmat? De ce nu promovăm valori eterne? Elementar, de ce o televiziune nu promovează zi de zi: „Lume, să facem casa, curtea, strada, orașul curat! Pădurea din preajmă, lacul, crângul fără gunoi! Fii atent cu apropele tău! Orice lucru trebuie făcut calitativ! Nu rata șansa să dai o mână de ajutor acolo unde este nevoie! Fii bun, incusiv cu cei care sunt altfel decât tine! etc., etc.”

De ce să promovăm ceea ce nu ne reprezintă, ceea ce nu este constructiv pentru societate? Sau ne dorim cu tot dinadinsul să spunem lumii întregi cu mult pafos: „Avem și gay și știm să-i apărăm!” O fi având gay probleme, dar să-i ajutăm să le depășească în alt mod, nu prin demonstrații stradale. La ce le folosește ieșirea în stradă? Avem psihologi, avem preoți duhovnici, pastori…

Constituția și legile organice, slava Domnului, asigură drepturi egale tuturor. Nu, numaidecât ne dorim în prim-plan ceea ce este împotriva firii! Doamne, dă-ne înțelepciune! Îmi cer iertare dacă v-am supărat cu cele scrise.

Angela Levința

Contact Form Powered By : XYZScripts.com