Header image

Ucraina adoptă „valorile” occidentale. Decimată de război, ţara are resurse pentru parade gay

10:15, miercuri, 8 iulie, 2015 | Cuvinte-cheie: , ,

Pe 6 iunie a avut loc la Kiev a doua ediţie a paradei homosexualilor și lesbienelor din Ucraina. Au participat în jur de 300 de persoane, mulţi având feţele acoperite. Foarte probabil, printre ei s-au aflat reprezentanţi ai organizaţiilor internaţionale, gen ambasade, şi activişti care călătoresc prin toată lumea doar pentru a participa la astfel de parade. Autorităţile ucrainene au acordat o protecţie sporită evenimentului, nu mai puţin de 2000 de poliţişti făcând scut în jurul acestora.
Chiar preşedintele Poroșenko a apărat dreptul minorităţilror sexuale, spunând că toţi cetăţenii au dreptul la liberă exprimare și manifestare publică a opiniilor, arătând astfel că încearcă să impună democraţia.
Manifestaţia a fost contestată de extrema dreaptă care a încercat să-i atace pe homosexuali. Revolta a fost însă înăbuşită brutal de poliţie. Autorităţile au arestat peste 30 de oameni după ce un poliţist a fost rănit destul de grav în timpul altercaţiilor.
Este greu de crezut că o ţară majoritar ortodoxă va accepta ceea ce Occidentul impune cu forţa. În Rusia, acest tip de manifestări a fost interzis în următorii 100 de ani.
sursa activenews.ro

Contact Form Powered By : XYZScripts.com