Header image

Patriarhul sârb a numit parada gay drept o adunare de perversiuni și vicii

8:57, sâmbătă, 17 mai, 2014 | Cuvinte-cheie: , , , , , ,

Patriarhul sârb Irineu a numit parada gay drept „vârful aisbergului imoral  și adunarea tuturor perversiunilor și viciilor.”

Îmi pare rău pentru acești oameni care fac parte din așanumita populație-gay. Este o tulburare sau abatere de la natura umană nu pot înțelege de ce ni se impune această problemă nouă și ne-o arătă deschis, „- a spus Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe Sârbe într-un interviu pentruNedelnik , răspunzând la întrebarea dacă Biserica Sârbă va cere autorităților interziceea paradei gay.

În acest an în capitala sârbă din nou se pregăteşte o acţiune de o săptămână numită Parada demnităţii„, preconizând o varietate de evenimente, expoziții și concerte, popularizând diverse manifestări ale activităţii comunității LGBT.

Acțiunile pregătite, din nou au divizat societatea sârbămajoritatea căreia  are o atitudine negativă față de astfel de evenimente. Anul trecut, un similar Parad al demnităţii a fost însoțit de manifestări hulitoare şi blasfemiatoare. Totodată asupra autorităților sârbe s-au făcut presiuni fără precedent din partea statelor UE și SUA de a desfășura aceste activități. Un rol activ în acest sens l-au avut diverși politicieni și diplomați europeni.

traducere pentru ortodox.md

sursa www.pravoslavie.ru

Contact Form Powered By : XYZScripts.com